7 ultimata appar for att erhall kompisar online och IRL

7 ultimata appar for att erhall kompisar online och IRL

Tack vare de flertal appar sasom framjar frandskap pa webben sam i den verkliga varlden, befinner si det blott att trycka pa alternativ anskaffa kompisa. I en varld sasom tycks bli alltsamman mer upptagen sam kanns mer isolerad behover vi samtliga ett kamrat vi kan tilltala. & Nbsp;

Denna forteckning bestar a de basta apparna for att lite kompisar bade online sam i saken dar verkliga varlden. Massor ar avgiftsfri att konsumera, andock somliga kraver prenumerationer for att lasa opp unika funktioner alternativt gora specifika atgarder.

Basta vanskapsprogram 2021

Ifall n kanner att ni behover darfor at forstora din vankrets eller foryngra nago fraktion den sociala stilen kan n kolla in dessa appar: & nbsp;

1. Meetup

Meetup ar saken da perfekta appen for persone som vill hitta grupper inom sitt naromrade tillsammans motsvarighet intressen stav aktiviteter saso fitnessevenemang, bokklubbar, roddklubbar, etc. & nbsp;

Registrering i appen befinner si fria, samt ni kan ga tillsamman i atskillig grupper medan. Du kan avskilja foton, samspela i diskussioner sam dana handelser nar n ager hittat din ansamling. Appen ar integrerad tillsamman Google Maps, vilket gor att brukare fort kan lokalisera platsen sta evenemangsmoten. & Nbsp;

Denna app ar ofta roande samt tilldragande, i synnerhet stav dom saso vill dyka up ino beroring tillsammans folk ino verkliga livet. Ett itu nackdelarna tillsamman att hantera saken da narvarande appen befinner si likval att vissa landsbygdsomraden icke har till fyllest tillsamman aktiviteter eller nyttjare for att realisera regelbundna tillstallnin. & Nbsp;

2. Friender

En app tillsammans ordet “ van ” i det talar volymer. Friender befinner si typ dejtingappar ehuru det samt anvander svepfunktionen for att komplettera potentiella kompisa. & Nbsp;

Det skanker dig inte enbart slumpmassiga profiler. Nar ni skapar din image kan ni uts emella ovan 100 aktiviteter sasom lopning, nattliv, kokkons, yoga, etc. Appen anvander saken da samlade informationen darfor att ansluta de mot personer saso passa ett bruten dina favoritaktiviteter. & Nbsp;

Saken dar narvarande funktionen forbattrar chanserna att ha nagon mer meningsfull konversation tillsammans din rimlig van darfor att ni bada age en kollektiv huvudsak. Att betala pro premiumtjansten laser op vardefulla funktioner som att visas oftare langst upp i sokresultatet sam obegransade svep. & Nbsp;

Dessvarre ar Friender sta har enkom tillgangligt stav iOS -anvandare. Det kommer att existera tillgangligt forut Android -anvandare sa smaningom, enligt deras webbplats. Det finns fast a ingen solklar tidslinje fortfarand.

3. Yubo

Yubo befinner sig en trendig app tillsamman flera likheter tillsamman nagra utav de mer populara sociala medieplattformarna. Det inneha sta har slu 20 miljoner anvandare, varav nago majoritet ar tonaringar sam unga yrkesverksamma.

Appen inneha otaliga funktioner sasom syftar mo att koppla personer. Nar du soker postumt kompisa tillat ni saken kambodjansk hustru dar vanliga svepknappen. Du kan ocksa intrad ino chattrum, splittra videor och sanda meddelanden mot en flock alternativ nago specifik person. & Nbsp;

app> och sociala lockton. Nyss inneha det inkluderat atskillig objektivalternativ, typ Snapchat, vilket ar till handrackning for att gora konverteringen livligare. & Nbsp;

4. Skout

Skout -appen age existera darpa 2007 och ar en fran de ultimat plattformarna for att mildra de att raka manniskor i verkligheten sam njuta fran gruppaktiviteter iho. & Nbsp;

Appen passa avta medlemmar baserat pa deras preferenser samt narmiljo. Ni kan begynna tillsamman ring chattar tillsammans markli fran dina matcher. Saken dar har samt nago sandningsfunktion sasom later de titta pa strommar fran andra anvandare och mo samt med latsa in nago video av dej jag. & Nbsp;

Du kan samt begagna Skout for att ateransluta gamla bekanta sasom inneha flyttat till andra orter, eller ifall du inte inneha kontaktat villig en stund. Tillsamman appen kan n betrakta andra Skout -anvandare ino ditt block och manniskor som age tittat villig din image. & Nbsp;

5. Hoop

Hoop befinner sig ett it de ultimata vanskapsapparna ifall du vill ringa kompisar ovanfor bot varlden. Det fina tillsamman Hoop befinner si att saken da har e tillagg sakerhetsskikt som skyddar sina nyttjare ‘ sekretess.

Nar du anvander appen kan du sammankoppla mo persone igenom Snapchat. Forsavit n vill sanda vanforfragningar, press blott gallande Snapchat -knappen darfor at lusta deras anvandarnamn odla att du kan antrada prat pa Interne tillsamman do sam fortga din onlinevanskap.

Nago itu Hoops nackdelar befinner si emellertid att n inte behover foreta en signalemen eller biogra. For den skull befinner sig det sluta ni far nar n bestammer de darfor att koppla mot e deras illustration. Vissa atgarder som att angra nago svepning kostar dig valutor ino appen sasom kallas diamanter. & Nbsp;

6. NextDoor

Forsavit du har flyttat mo e nytt omgivning ar NextDoor en utav de ultimat apparna sasom forsoker forena dig at dina grannar, mildra dej att bliv mer hangiven i ditt b och traffa nya manniskor inom ditt kvarter. & nbsp;

<>Denna kostnadsfr privata sociala natverksapp uppmuntrar mo personliga moten sam postar duglig fakta forsavit ditt grannskap. Exempelvis kommande evenemang saso helggrillar, blockfester alternativ mobelswappar. Du kan patraffa deltidsjobb som barnpassning alternativt grasklippning i appen. Nyttjar kan ocksa placer upp information ifall de senaste bilinbrotten darfor att handla andra mer forsiktiga.

7. Bumble BFF

Du antagligen allareda ar familjar tillsammans hit dejtingsappen Bumble sasom lanserades 2014. Dess skapare age utokat synonym affarsmodell att enkom kombinera kvinns tillsamman forsvinna rimli basta kompisar forut livet.

Denna app soker postum rimli kompisa gallande plattformen som har samma intressen eller befinner sig i dylik aktiviteter sasom du. Nar n har fyllt inom din bio samt lagt mo ljusets partikelkaraktar vara tvungen du framst bekraft din image. Som tillsammans andra appar sparar saken dar hoger profilen inom din favoritlista igenom att botten up til hoger. & Nbsp;

Mo differens av Bumble -appen kan vem sasom helst producera det forsta steget samt inleda en pratstund. Du kan likas lanka dina andra sociala mediekonton till saken dar arme appen. & Nbsp;


投稿日

カテゴリー:

投稿者:

タグ:

コメント

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です